Complete websites

Bij Snapdesign maken we je website compleet.

Complete websites

Bij Snapdesign maken we je website compleet.

Nieuwe website

Bij Snapdesign kun je een complete website laten maken. Ik combineer mijn technische en creatieve talenten om smaakvolle en professionele websites voor bedrijven en zzp’ers te creëren.

Voor een mooie website, sfeervolle fotografie, het ontwerp van een logo of animatie voor je bedrijf kun je bij Snapdesign terecht.

Webdesign / UX

Websites maken is maatwerk. Bij het design houd ik altijd rekening met de wensen van de opdrachtgever, de uitstraling van het bedrijf en het publiek wat je wilt bereiken. Natuurlijk ben ik op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en trends op het gebied van webdesign en geef ik hier uitgebreid advies over.

Ik maak altijd eerst een ontwerp, hiervoor gebruik ik Adobe Xd, dit is een ideaal programma om snel een goede indruk te krijgen van de sfeer en de functionaliteit van de nieuwe website.

Lettertype kleur en indeling spelen een grote rol in het design. De website moet vooral overzichtelijk en aantrekkelijk overkomen. Daarbij staat functionaliteit bij mij altijd wel voorop!

Bij Snapdesign ben je altijd verzekerd van een snelle sfeervolle en functionele website!

Webdevelopment

Als het design is goedgekeurd ga ik aan de slag met het maken van de website.

De website wordt ontwikkeld in WordPress met de handige Elementor editor, zodat je ook de mogelijkheid hebt om je website zelf te kunnen updaten.

De website wordt uitgebreid getest. Tot de oplevering van de website is het mogelijk kleine wijzigingen door te voeren. Regelmatig hebben we een contactmoment over de vorderingen van de website.

En uiteindelijk wordt je website natuurlijk helemaal responsive gemaakt zodat hij zowel op een laptop als op een smartphone optimaal funtioneert en er goed uitziet!

SEO / Beveiliging

Een goede vindbaarheid op Google is ook een belangrijk onderdeel van een website, dus aan SEO besteden we zeker de nodige aandacht. Ook wordt je website goed beveiligd met de nieuwste versie van Recaptcha!

Fotografie

Goed beeldmateriaal geeft een website een professionele uitstraling.

Naast webdesigner ben ik ook professioneel fotograaf. Ik maak sfeervolle foto’s van je bedrijf en portretfoto’s op locatie.

Goede beeldbewerking is een belangrijk onderdeel van professionele fotografie. Mijn foto’s worden altijd zorgvuldig bewerkt op contrast, helderheid en kleur.

De foto’s worden in optimale kwaliteit geleverd voor gebruik op een beeldscherm. Daarbij wordt natuurlijk ook gelet op het formaat wat nodig is om je website op optimale snelheid te laten functioneren!